Ga naar de inhoud

12 januari 2024: Blaaskapellenfestival

Ons Traditionele kapellenfestival, dit carnavalsseizoen op vrijdag 12 januari 2024!

Inschrijvingen 2024:
De Domkoppen
In november 2017 zijn zij gestart met de pietenband en daarna doorgegaan. De Domkoppen zijn enthousiaste leden vanuit UCM de Bazuin. Samen maken zij vrolijke muziek en treden op veel leuke evenementen op. Momenteel spelen zij een gevarieerd repertoire met o.a Sweet Caroline, Hey Brother, Happy, Sofia en andere feestmuziek.

`t Lopend Vuurtje
Een gezellige dweilkapel uit Driebergen Rijsenburg (Sparrenrijk). Ze bestaan uit een leuk koppel enthousiaste gekke mensen van allerlei leeftijden die veel muziek en plezier maken. De band bestaat sinds februari 1997 en is ontstaan uit de Vrijwillige Brandweer Driebergen Rijsenburg.

Het Trombonekoor
Na jarenlange ervaring en vele optredens in binnen- en buitenland heeft dirigent Michiel de Boer een nieuw concept; het Trombonekoor. Elk instrument klinkt mooi, maar het leven draait om de trombone. Met dit gedachtengoed heeft hij zijn trombonekoor opgericht met maar één doel; keiharde trombonemuziek om nooit te vergeten, eindigend met een hoog ‘jalala-gehalte’.

De Blaasknarren/De Blaasbalgen
Stompcity Music uit Leidschendam bestaat uit twee feestkapellen: De Blaasbalgen en De Blaasknarren. Beide orkesten hebben zo’n 23 leden.Onze in 1999 opgerichte vereniging heeft thans een groeiende, landelijke bekendheid. Vooral door De Blaasbalgen, die al jaren hun muzikale en theatrale kwaliteiten laten horen en zien bij onder andere braderieën, feesten en taptoes. In 2002 zagen De Blaasknarren het levenslicht. Het herkenbare geluid ontstaat dankzij de vele eigen arrangementen. Kortom, een genot om naar te luisteren.

Blaaskapel Blaasvaak
Blaaskapel BlaasVaak, een gezellige kapel waar het lol hebben onderling voorop staat. Maar toch ook het maken van een leuk en gezellig stukje muziek! De kapel in zijn huidige vorm bestaat al meer dan 15 jaar, daarvoor was het “BO Victoria” en nog vroeger “De Pieperblazers”.

Eentje Tussedeur
Dweilorkest Eéntje Tussedeur weet van elk evenement een feest te maken. De ervaren muzikanten uit Achterveld laten het publiek genieten van hun muzikaliteit en enthousiasme.

BOOH!!
BOOH!! is officieel opgericht op 1 maart 2016, maar eigenlijk al veel eerder ontstaan uit gelegenheidsorkest De Sfeerbonken. 
Als de Sfeerbonken speelden we alleen bij de feesten van CV de Meerbonken uit Hoofddorp. Langzaam maar zeker groeide het enthousiasme en wilden de leden meer. Aangezien de club hier niet voor was opgericht hebben we dan ook het hoofdstuk Sfeerbonken afgesloten en dat van BOOH!! geopend.