Ga naar de inhoud

13 januari 2024: Ojik draait Door

Tijdens ons feestweekend in januari mag Ojik draait Door natuurlijk niet ontbreken.
Ook dit jaar organiseren wij weer een fantastische feestavond op zaterdag 13 januari 2024.

Line-up Ojik draait door:

 1. Baasje Pils
  Baasje Pils of te wel PJ Geerlof en Thijs Mansier. Twee zangers met een verschillende achtergrond. Waar PJ zijn bekendheid met zang-trio Helemaal Top heeft vergaard heeft Thijs dat met de band Waterproof Shampoo. Deze twee werelden komen samen in Baasje Pils. Met dit duo gaat onze Leutbunker gegarandeerd op zijn kop!
 2. Marlane
  Marlane onder andere bekend van “Wat ben ik gek op jou” en “We gaan los vannacht”.Ze is een allround entertainer met een wervelende live act waarbij interactie met het publiek een belangrijke plaats inneemt. Met Marlane wordt het gegarandeerd feest in onze Leutbunker!
 3. De Alpenzusjes
  Chantal en Kirsten zijn zelf twee feestnummers die ervan houden om samen de tent op z’n kop te zetten en er een feest van te maken. Niks is te gek. Met hun feestmuziek maken ze het publiek “Helemaal Dol”! Wat ze ook ten gehore brengen, de voetjes gaan van de vloer samen met de Alpenzusjes.
 4. Party-DJ Marco
  Overal waar Marco draait neemt hij zijn onuitputtelijke energie mee en zorgt hij voor een knallende avond feest. In 2019 is Marco 4e geworden in de categorie ‘’Populairste Feest-DJ van Nederland’’ bij de Party-Awards. Marco’s draaistijl is energiek, vlot en voor jong en oud!
 5. Vieze Jack
  Vieze Jack is de meest sexy feest artiest van de Nederlandse showbusiness. Waar hij ook komt, met zijn karakteristieke verschijning, ongenuanceerde grappen en sexy moves weet hij elke ruimte te verbouwen tot een feest. Na het top feestje wat hij in 2020 al bij ons heeft neergezet is hij in 2024 weer terug in Ojik!