logorijnpinters

 

Goed weekend

OJIK DRAAIT DOOOOOOOOOOOOOOOR!!!!

Om klokslag 21:00 uur ving de eerste editie van het nieuwe Rijnpinters feest: OJIK DRAAIT DOOR! aan. Met veel spanning en plezier werd er al weken toegeleefd naar dit nieuwe carnavalsfeest. De voortekenen waren positief gestemd, en dit bleek geen misvatting te zijn!

IMG 0064IMG 0272IMG 0240

Met meer dan 100 kaarten in de voorverkoop, een groei van het aantal vaste donateurs en een PR machine die, onder andere op social media, op volle toeren draaide, hadden de Rijnpinters al snel door dat het een groot succes kon worden. Met uiteindelijk meer dan 350 bezoekers was De Leutbunker weer ouderwets lekker gevuld en konden de aanwezige bezoekers genieten van de oude klanken uit de speakers van Night Train, en de nieuwerwetse beats van DJ Matsoe Matsoe en De Dorini's.

De Rijnpinters willen dan ook graag iedereen bedanken die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan het tot een succes maken van OJIK DRAAT DOOR!

De foto's vind je HIER


De elfde editie van het Krommerijn BlaasKapellenFestival

Naast OJIK DRAAIT DOOR! was vrijdag 9 januari ook het 11de (!) BlaasKapellenFestival weer een groot succes. Het kende in blaaskapel ZWUP dan ook de terechte publiekswinnaar van de Kromme Rijn BlaasKapellenFestival bokaal 2015.

IMG 0101IMG 0323IMG 9000

De foto's van deze gezellige avond vind je HIER


Copyright