logorijnpinters

 

Eerste vaart Rijnark II

De wagenpresentatie, altijd een bijzonder moment. Een nieuwe Prins, dus ook een nieuwe wagen. Dit jaar met een gouden randje, want onze wagebouw is mega druk geweest met het bouwen van een compleet nieuwe wagen. Prins Flap Fier had vandaag de eer om RijnArk II te dopen voor een behouden vaart!

Lees meer: Eerste vaart Rijnark II

Even pauze....

Wij kijken terug op een zeer geslaagd seizoen met Prins Flap Fier, President Skittles en President De-Roppie!
Met een nieuwe RijnArk, een fantastische optocht, uitzinnige feesten en geweldig publiek was het weer geslaagd!
Wil je nog even nagenieten, kijk dan nog even de foto's terug.
Tot ziens bij ons Prinsenbal op de 11e van de 11e, dan onthullen wij om 11 over 11 's avonds onze nieuwe Prins Carnaval!
 
zomer

Elviumweekend

ELVIUMWEEKEND 

Het Elvium weekend is helaas weer voorbij. We kunnen spreken van een zeer geslaagde editie.

Na de kick-off met de Receptie hebben we een geweldige 12e editie van ons Blaaskapellen Festival gehad. De deelnemers waren zeer aan elkaar gewaagd. Met de uiteindelijke winnaar ‘De Brulkikkers’ sloten we de eerste dag af.

Lees meer: Elviumweekend

De kop is eraf

Traditiegetrouw start het carnaval al jaren met het Plus Carnaval bij de Rijnpinters. De avond waar de oudere carnavalsvierder uit Ojik en omstreken, ieder jaar weer reikhalzend naar uitkijkt. 

Het Plus Carnaval is in de loop der tijden op verschillende manieren én op verscheidene locaties gevierd. Zo is het ooit in de oude Leutbunker begonnen met een groots carnavalsfeest, wat ook in de nieuwe Leutbunker nog een aantal jaren werd voorgezet. De afgelopen drie jaar hebben de Rijnpinters het echter over een heel andere boeg gegooid, namelijk in de vorm van een overheerlijk stampottenbuffet en nog veel meer oude carnavalsliederen dan voorheen.

Lees meer: De kop is eraf

Copyright